Bokszaktraining in ENschede

Op zoek naar een bokszaktraining in Enschede? Veel recreanten vinden het prettig om de technieken van het kickboksen te leren door dit op een bokszak te oefenen. Tijdens reguliere kickbokslessen wordt er vaak op elkaar getraind. Leden die trainen om hun conditie op peil te houden hebben er vaak minder baat bij om op elkaar de oefeningen uit te voeren. Daarom bieden we van maandag tot en met vrijdag elke dag van 09:00 tot 10:00 bokszaktrainingen aan.

Ontwikkeling staat bij ons voorop
Bij Blue Butler Ahtletes vinden we het belangrijk dat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt en zichzelf elke les verder ontwikkeld. We geven onze bokszaktrainingen dan ook maar aan maximaal 8 personen per groep, zodat we iedereen persoonlijke tips en uitleg kunnen geven.

Onze bokszakken

Wil je een keer meetrainen? Vraag gerust een proefles aan!

Wat kan ik verwachten van een bokszaktraining?

Bokszaktrainingen zijn zeer geschikt om conditie mee op te bouwen. De lessen zijn kort maar krachtig, dit houdt in dat het een training is met een hoge intensiteit. Bokszaktrainingen zijn multifunctionele trainingen, die positieve gevolgen hebben op het verbranden van vet, het opbouwen van spieren en het verbeteren van de conditie. Zowel jonge als oudere kickboksers kunnen deelnemen aan de kickbokstrainingen.

De bokszak-trainingszaal in Enschede

De voordelen van een bokszaktraining in Enschede bij Blue Butler Athletes:

  • Deskundige begeleiding
  • Maximaal 8 personen per les, waardoor we jou uitstekend kunnen begeleiden
  • Blue Butler Athletes heeft alleen instructeurs met jarenlange kickboks- en wedstrijdervaring
  • We dagen je graag uit, zodat je altijd het maximale uit je trainingen haalt.
  • Probeer of de bokszaktrainingen in Enschede je bevallen met onze gratis proefles
  • Wij vinden een belangrijke sfeer en respect naar elkaar zeer belangrijk

Meld je nu aan of schrijf je in voor onze proefles. We zien je graag op onze bokszaktraining! Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

WhatsApp chat