Lessen

overzicht

mma

MMA staat voor Mixed Martial Arts en is te vertalen naar gemengde vechtkunsten. Met MMA zoek je naar de meest effectieve en de meest passende vechtstijl voor jou. Iedereen is uniek en heeft een ander lichaamstype met andere kwaliteiten. Deze onderzoek je spelenderwijs met teamgenoten onder begeleiding van ons. Dit kan op recreatief niveau en uiteraard kan er ook begeleidt worden naar wedstrijdniveau.

voor wie
Iedereen
Duur
1 uur
Aantal
5 p/w

Vrouwen kickboksen

De speciale kickbokslessen voor vrouwen zijn er om een laagdrempelige, vertrouwde en veilige sfeer te kunnen bieden. We houden hierbij rekening met beginners. De les bestaat vaak uit een warming up, het behandelen van technieken, conditieoefeningen en een cooling down. Er is ook een meisjes groep in de leeftijdscategorie 10-14 jaar.

Voor wie
Vrouwen
DUUR
1 uur
Aantal
3 p/w

kickboksen

Bij kickboksen werk je op een uitdagende manier aan je conditie. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Tijdens deze groepsles leer je gevechtstechnieken doormiddel van diverse trap- en stoottechnieken. Je traint hiermee de explosiviteit en kracht van je spieren. Een goede allround workout! Train je liever niet op elkaar, maar op een bokszak? Dat kan! Sinds kort verzorgen wij ook bokszaktrainingen in Enschede.

voor wie
Iedereen
DUUR
1 uur
Aantal
4 p/w

Flexibility & Mobility Training

Tijdens de Flexibility & Mobility Training ga je aan de slag voor verbetering van je gehele bewegingsvrijheid door je spieren soepeler en sterker te maken, en door je coördinatie- en evenwicht te verbeteren. Dankzij de dynamische en statische oefeningen, waarbij coördinatie, spierkracht en balans centraal staan, zul je merken dat je lichaam makkelijker gaat bewegen en dat stijfheden en pijntjes verdwijnen. De Flexibility & Mobility Training is ontstaan voor aanvulling van de kickboks, MMA, en submission grappling trainingen, maar is ook geschikt om als losstaande trainingen te volgen.

hardness Level
Iedereen
DUUR
1 Uur
Aantal
1 p/w

Submission grappling

Grappling is de No-Gi (zonder kimono) versie van Braziliaanse Jiu Jiutsu. Het heeft overeenkomsten met Catch wrestling en Submission wrestling. In deze sport richt je je op takedowns ( het naar de grond brengen van je trainingspartner) en het grondvechten. Naast het gebruik van worsteltechnieken gebruik je op de grond controletechnieken. Ook werk je met arm en beenklemmen en verwurgingen.

Voor wie
Iedereen
DUUR
1 uur
Aantal
3 p/w

Bedrijven / workshops

Bij BBA is het mogelijk om een bedrijfsuitje of workshop te plannen. Deze worden altijd op maat gemaakt zodat het volledig voldoet aan jouw wensen. Een bedrijfsuitje of workshop kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Denk hierbij aan teambuilding, een sportieve kennismakingsactiviteit, het vergroten van weerbaarheid en zelfvertrouwen of agressieregulatie.

Voor wie
Groepen
DUUR
Per uur
Aantal
Op afspraak

Personal training

Voor wie 1-op-1 of duo lessen wil bieden wij personal training aan. Bij personal training is er meer tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht.  Vooraf aan de privélessen gaan we samen overleggen wat je doelen zijn en bespreken we hoe de personal training eruit zal gaan zien. Als we dit helder hebben kunnen we kijken op welke dagen en welke tijden we de lessen kunnen inplannen. Hoelang een training duurt en hoe vaak per week je een training wil volgen spreken we samen af. Een prive les kickboksen, boksen of MMA proberen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voor wie
Iedereen
DUUR
1 uur
Aantal
Op afspraak

Vraag een gratis proefles aan

Je kunt bij ons een gratis proefles volgen om te kijken of je het leuk vindt.

WhatsApp chat