MMA training in ENschede en Nijverdal

Wat is MMA?

MMA staat voor Mixed Martial Arts en wordt vaak getraind in drie fasen . De eerste fase van MMA bestaat uit stoot, trap, knie en elleboog technieken. Zodra deze technieken voldoende getraind zijn kan er worden overgegaan op de tweede fase. Deze fase bestaat vooral uit worstelen en werptechnieken. De technieken die je in de tweede fase leert zijn in wedstrijden erg belangrijk. De inspanning in deze fase ligt er hoog, omdat deze fase veel coördinatie, duurkracht, lenigheid, flexibiliteit en snelheid van het lichaam vraagt.

In de derde fase van het MMA worden de Grappling / gi technieken getraind. Dit betekent dat er verschillende posities en positie verbeteringen worden aangeleerd voor zowel in de staande- als liggende positie. Het gaat hierin niet altijd om kracht, maar ook zeker om strategie.

Is MMA wat voor jou?

MMA is voor sporters die graag verschillende facetten van de vechtsport willen beoefenen. Het leuke aan MMA is dat het een “totale” workout is waar veel verschillende delen van het lichaam mee worden getraind. MMA wordt zowel op recreatief als op professioneel uitgeoefend.

MMA in enschede & Nijverdal

Bij Blue Butler Athletes vinden we het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en dat je iedere training een stukje beter wordt in de vechtsport die je beoefend. We trainen dan ook altijd in groepen van maximaal 8 personen, zodat we jou tijdens een training goed kunnen begeleiden en vinden respect naar elkaar toe het allerbelangrijkste. Lijkt het je leuk om MMA lessen bij ons te gaan volgen in Enschede of Nijverdal? Schrijf je dan nu in voor een vrijblijvende proefles of meld je nu aan als lid! We zien je graag op onze locatie in Enschede of Nijverdal!

Heb je nog vragen? Stuur ons dan gerust een Whatsapp bericht of neem telefonisch contact op.

WhatsApp chat