Blue Butler Athletes
opent een nieuwe 

locatie in Nijverdal

Op dit moment zijn we druk bezig met onze nieuwe locatie in Nijverdal. Op 1 januari 2020 gaan we open en bieden we net als in Enschede small group training aan gericht op boksen, kickboksen en MMA. Voor beginners maar ook voor gevorderden en voor jong en oud. Dit doen we op competitief en recreatief niveau. Door de kleine groepen garanderen we persoonlijke aandacht en kan een ieder zich op eigen tempo ontwikkelen.

Speciaal voor jou!

Om te vieren dat we open gaan hebben we een speciale actie voor mensen die gelijk het nieuwe jaar sportief willen starten met Blue Butler Athletes. Zo kun je de hele maand januari gratis bij ons komen sporten. Wie er snel bij zijn ontvangen ook nog een gratis setje bokshandschoenen.

Vraag via het aanvraag formulier hieronder een proefles aan. We nemen dan contact met je op om dit in te plannen. Ben je na het volgen van de proefles enthousiast dan kun je meedoen met de actie. Mits je aan de onderstaande voorwaarden voldoet natuurlijk.

Actievoorwaarden
Meld je voor 25 december 2019 aan voor een small-group training en sport de hele  maand januari gratis*.
De eerste 40 aanmeldingen voor 25 december 2019 ontvangen ook een gratis setje bokshandschoenen*.

* Deze actie is in combinatie met een half jaar contract.

Adres Nijverdal

Dahliastraat 29,
7442 LA

Wij gaan open op

1 januari 2020

Proefles aanvragen

Geef hieronder je voorkeur aan voor een les die je graag wil volgen. We nemen dan contact met je op om een datum en tijd te plannen.

WhatsApp chat