Over ons

Everybody is an athlete

bba missie

Wij vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons traint zichzelf kan zijn en plezier beleeft aan het sporten. Dit zijn voor ons de ingrediënten om het maximale uit je jezelf te halen zonder dat het je eindeloos veel moeite kost.
Wij geloven erin dat iedereen, ongeacht niveau plezier kan beleven aan kickboksen, boksen of mma. En zo op een positieve manier de vruchten kan plukken van ons aanbod.
Daag jezelf uit en ontdek zelf het plezier van sporten bij BBA.

Harry Seigers

waarom trainen  
bij bba

01.

Trainen op
eigen niveau

02.

Small group
Training

03.

Personal
Training (1 op 1)

04.

Centrale locatie
Centrum Enschede

05.

Weerbaarheid
Vergroten

06.

Afvallen &
Conditie opbouwen

07.

Goede uitlaatklep
Ont-stressen

08.

Allround
Workout

bba cultuur

Bij BBA staan ontspanning, competitie en gezelligheid voorop. Dit zijn de 3 ingrediënten die het voor iedereen mogelijk maken om het beste uit zichzelf te halen. Zowel beginners als gevorderden trainen samen om van elkaar te leren en elkaar te motiveren. Door de kleine groepen kunnen we maximaal aandacht aan jou als ”athlete” besteden en zorgen dat jij je doel kunt behalen. Ervaar het zelf door een les mee te doen. Vraag nu een gratis proefles aan.

fysiotherapie

Elke maand zal Manueeltherapeut Marco Pallencaoe van Pro- F professionele fysiotherapie langskomen om leden met blessures/klachten kort te behandelen en zo nodig een vervolgafspraak in te plannen. Dit om beginnende blessures niet erger te maken en ervoor te zorgen dat jij als lid zo snel mogelijk weer lekker kunt sporten.

WhatsApp chat