Proefles aanvragen

Een gratis proefles geeft je de mogelijkheid om even een kijkje te nemen bij een van onze lessen zonder vast te zitten aan een lidmaatschap. Neem een gratis proefles voor kickboksen om te kijken of het wat voor jou is. Deze proefles is geheel vrijblijvend en in Enschede.

Geef hieronder je voorkeur aan voor een gratis les die je graag wil volgen. We nemen dan contact met je op om een datum en tijd te plannen.

Proefles kickboksen

Bij kickboksen werk je op een uitdagende manier aan je conditie. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je eerst even een kijkje wil nemen zonder een lidmaatschap kun je hier een gratis proefles aanvragen. Tijdens deze gratis proefles gaan we kijken waar je staat en beginnen we met het aanleren van gevechtstechnieken. Heb je al ervaring in kickboksen? Vermeld je ervaring in het opmerkingenveld.

Proefles boksen

Op zoek naar een geschikte studio om te gaan boksen? Ben je nog zoekende waar je wil gaan trainen? Vraag een gratis proefles aan en kom een keer met ons trainen. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een bokszak training. Welke proefles je graag wil volgen, kun je in het formulier aangeven. Al ervaring met boksen maar wil je graag een proefles boksen om te kijken hoe de trainingen bij ons gaan? Geen probleem, vermeld je ervaring in het opmerkingenveld.

WhatsApp chat