Vrouwen kickboksen


Kickboksen voor vrouwen

Kickboksen is niet alleen voor mannen! De speciale kickbokslessen voor vrouwen zijn er om een laagdrempelige, vertrouwde en veilige sfeer te kunnen bieden. Liever niet tussen de mannen kickboksen? Wij bieden speciale kickbokslessen aan voor vrouwen. We houden hierbij rekening met beginners. De les bestaat vaak uit een warming up, het behandelen van technieken, conditieoefeningen en een cooling down. Er is ook een meisjes groep in de leeftijdscategorie 10-14 jaar.

WAT TRAIN JE EIGENLIJK MET KICKBOKSEN?

Kickboksen is een zeer geschikte sport om meerdere lichamelijke competenties te bevorderen. Kickboksen draagt bij aan een goede conditie, het opbouwen van kracht en aan het verbranden van vet. Kickboksen is erg explosief, omdat je snel en krachtig alle oefeningen uitvoert. Tijdens de trainingen train je vooral je armen, schouders, rugspieren, benen en je buikspieren. Eigenlijk gebruik je dus bijna al je spieren tijdens de lessen.

WAAROM KICKBOKSEN BIJ BLUE BUTLER ATHLETES

Wij vinden het belangrijk dat elke kickbokser zich prettig voelt in de les. We zorgen er dan ook altijd voor dat je met iemand traint op hetzelfde niveau om er voor te zorgen dat het plezierig blijft om te training. Als je traint dan heb je natuurlijk de ambitie om beter te worden in datgene wat je doet. Blue Butler Athletes traint in groepen van maximaal acht personen. Zo kunnen we tijdens het uitvoeren van de oefeningen een beter begeleiding geven en is er ruimte voor persoonlijke aandacht. Naast persoonlijke aandacht vinden wij een prettige sfeer waarin we elkaar respecteren erg belangrijk. Heb je nog vragen of wil je graag een keer gratis meetrainen? Neem dan gerust contact met ons op.

WhatsApp chat